Известие

Collapse
No announcement yet.

След удар.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• След удар.

Здравейте колеги,
    преди по-малко от час жената ми звънна, че някакъв я ударил докато правил някакви маневри, ОК случват се такива неща, обаче..... спомена, че не може да премести колата, каза, че пали от раз но не може да потегли, нито на първа нито на задна, каза също, че нещо тече от долу но нямаше време да ми обясно точно от къде.
    Та понеже аз ще мога да отида малко по късно, че гледам детето, имате ли идея какво може да е?
    Колата е от подписа.
    156 1.8
    159 1.8 tbi SW

предполагам удара е отпред при лек удар отпред е климатичния радиатор,може да е изтекъл фреона,но това че неможе да я премести ми е чудно от какво е.
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Сега се чухме, спомена, че теча е от към страната на шофьора и да, ударена е отпред.
      156 1.8
      159 1.8 tbi SW

Comment

ако е малко и гъста течността е фреон,ако е много и рядка е антифриз,но зада пукне водния радиатор,удара нее много лек
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

За да не може да потегли, трябва да има нещо като блокирало колело, извадено каре/полуоска, нещо такова... И имайки предвидколко "близко" до бронята и калника са нещата, които може да протечат, не ще да е било много леко...

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
            ако е малко и гъста течността е фреон,ако е много и рядка е антифриз,но зада пукне водния радиатор,удара нее много лек
            Фреона е газ...
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Абе газ, газ колко да е газ. Виж че е течен понякога.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Да, в бутилка и под налягане
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Сигурно е изтекла спирачната течност, при много автомобили е обща с тази на съединителя, като падне нивото в казанчето и не можеш да тръгнеш, щото смукателя на помпата на съединителя е по високо от този на спирачките. Ай сега поправете ме ако греша, щото аз примерно не знам дали на моята кола е така, мързи ме да ходя до гаража сега да проверя и се надявам никога да не ми се налага да разбера!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

И аз подкрепям колегата badmadafaka за каре или полуоска.
                    Alfa 156 1,6 TS ex
                    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Оказа се малко по-сериозен удар от очакваното. Още незнам щетите, но освен преден капак, ляв калник, броня, гледам, че едното колело сочи на изток другото на север. Теча до колкото успях да видя някъде от към скоростната кутия. Нивото на спирачната течност е ОК, както и на волана.

Живи и здрави, важното, че жена ми е добре, колата ще се оправи.

Благодаря на всички отзовали се.
                      156 1.8
                      159 1.8 tbi SW

Comment

Каква маневра е правил тоя за да потроши така колата
                        Снимки ако можеш да качиш
                        Върви после обяснявай на застрахователите - щета на паркинг - OMFG

важното е жената да е добре и да не се е уплашила .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                          Фреона е газ...
                          Да но смесен с масло и маслото си изтича на земята

Comment

Първоначално публикувано от chavetoo Покажи съобщение
                            Да но смесен с масло и маслото си изтича на земята
                            А така , обясни му най-сетне да разбере що е то т`ва фреон
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Каква маневра е правил тоя за да потроши така колата
                              Снимки ако можеш да качиш
                              Върви после обяснявай на застрахователите - щета на паркинг - OMFG
                              Да бе верно - тоя с тир ли е маневрирал..? Дано са викали КАТ или да са си написали поне протоколи, щото такава щета трудно ще убедиш застраховател, че е на паркинг ако го няма констатирано по един от горните два начина...
                              За колелото явно е както предположих - може да е извадена полуоска и да е изтекло маслото от скоростите... Най-вероятно и някой носач се е строшил на две за да стане това...

Comment

Working...
                              X